Przepis od Cioci na chrupiącą surówkę wiosenną zaledwie z 3 składników, sprawdzi się do każdego obiadu
Składniki:
- mała główka młodej kapusty
- 1 ogórek szklarniowy
- pęczek rzodkiewki
- sok z połowy cytryny
- 3 łyżki oleju
- sól
- pieprz
Przygotowanie:
Kapustę szatkujemy, ogórka kroimy w kostkę, a rzodkiewkę w półplasterki. Warzywa mieszamy z sokiem z cytryny i olejem. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Zapraszam do obejrzenia filmiku z przepisem krok po kroku
Smacznego!
Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!
młoda kapusta ogórki rzodkiewka sałatki surówka surówka obiadowa surówka wiosenna surówka wiosenna z 3 składników surówka z młodej kapusty
Fajna, szybko latwo i samcznie :)
OdpowiedzUsuń