- duży, ugotowany brokuł
- 8 ugotowanych jajek
- 3 łyżki majonezu
- sól i pieprz
Widelcem miażdżymy jajka i brokuła. Dodajemy majonez, doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Mieszamy. Tak przygotowaną pastę podajemy z ulubionym pieczywem.
Zapraszam do obejrzenia filmiku z przepisem krok po kroku
Smacznego!
Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!
brokuły jajka pasta pasta brokułowa pasta jajeczna pasta kanapkowa pasta na kanapki przekąski smarowidło śniadanie i kolacja
dzięki, zaraz robię na kolację
OdpowiedzUsuńPyszny dodatek do pieczywa :)
OdpowiedzUsuńO, będzie pomysł na jutrzejsze śniadanie �� roczniakowi zrobię na jogurcie naturalnym ze śmietaną zamiast majonezu a reszta domowników dostanie prawilna wersję, dzięki ��
OdpowiedzUsuń