Pasta na kanapki z 2 składników

Przygotowywanie past kanapkowych jest dziecinnie proste, a ich smak potrafi zaskoczyć nawet najbardziej wymagających. Domowe pasty są super alternatywą dla tradycyjnych kanapek z szynką, czy serem żółtym. W naszym domu oprócz pasty z jajek i makreli często gości pasta kanapkowa z brokułem oraz pasta jajeczna bez majonezu. Aby zrobić pastę z jajek i makreli potrzeba wymieszać zaledwie dwa składniki i doskonałe smarowidło mamy gotowe. Pasta super sprawdzi się kiedy lodówka świeci pustkami lub mamy ochotę na coś innego na śniadanie czy kolację. Taka pasta dostarcza solidną dawkę energii i zasmakuje na pewno Tobie i Twojej rodzinie


Składniki:
  • 6 ugotowanych jajek
  • 2 puszki filetów z makreli w sosie pomidorowym


Przygotowanie:

Jajka drobno siekamy i dodajemy do rozdrobnionych filetów z makreli w sosie pomidorowym. Mieszamy.


Zapraszam do obejrzenia filmiku z przepisem krok po kroku

Smacznego!

Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!