Wiosenna pasta kanapkowa

Wiosenna pasta kanapkowa jest jedną z naszych ulubionych past do kanapek. Pastę robi się z kilku prostych składników. Jej przygotowanie zajmuje kilka minut, a kanapki podane z taka pastą są naprawdę smaczne. Polecam ten przepis


Składniki:
  • 5 ugotowanych jajek
  • pęczek szczypiorku
  • kilka rzodkiewek
  • duża garść tartego sera żółtego (u mnie gouda)
  • 2 łyżki majonezu
  • sól do smaku
  • pieprz mielony do smaku


Przygotowanie:
Jajka drobno kroję. Pęczek szczypiorku siekam. Rzodkiewki ścieram na tarce. Wsypuję dużą garść tartego sera żółtego. Solę i pieprzę do smaku. Składniki mieszam. Gotową pastę podaję ze świeżym pieczywem.


Zapraszam do obejrzenia filmiku z przepisem krok po kroku

Smacznego!

Spodobał Ci się ten przepis? Bądź na bieżąco!